Izinkan kami BANTU anda jika anda

😞 Baru sahaja kehilangan pekerjaan sejak PKP dan perlukan pendapatan untuk kelangsungan hidup

 

😞 Baru sahaja menutup bisnes disebabkan Covid dan terdesak untuk memulakan bisnes baru tanpa kos

 

😞 Sudah cuba banyak kali untuk berbisnes tapi tak jumpa formula rahsia untuk berjaya

 

😞 Sudah kerugian banyak duit akibat lebur dalam bisnes yang lingkup

 

😞 Seorang surirumah yang terdesak ingin memegang duit sendiri tetapi susah untuk keluar rumah berkerja

 

😞 Ingin membantu suami menjana ekonomi keluarga kerana keadaan kewangan sangat sesak

 

😞 Memerlukan bimbingan untuk memulakan bisnes menggunakan sistem agent

 

😞 Nak berbisnes tapi tak ada modal untuk bermula

 

😞 Tak pernah berjaya bina team agent untuk berbisnes

 

😞 Dah buat macam macam tapi masih GAGAL REKRUT team

 

😞 Prospek yang datang TAK PERNAH melekat untuk jadi team anda

 

😞 Anda perlukan teknik yang BERKESAN untuk bantu anda buat REKRUTMEN

Kalaulah anda tahu satu bisnes ni mudah sangat nak bermula.

Income pula berganda ganda

(Ini bukan skim cepat kaya)

βœ… Tak perlu keluarkan modal

 

βœ… Tak perlu beli stok

 

βœ… Tak perlu sewa kedai sendiri

 

βœ… Tak perlu keluar duit untuk beriklan

 

βœ… Tak perlu pos barang mahupun berjumpa pelanggan

Don’t worry, anda tidak keseorangan jika anda terdesak memerlukan duit. Susah nak dapat pekerjaan baru kerana banyak bisnes tutup. Anda pula tak ada modal dan ilmu untuk mulakan bisnes.

Kami gerenti bisnes ini TAK SAMA seperti bisnes lain yang anda pernah cuba sebelum ini

 

 

⭐️ Kami ajar anda sampai pandai berbisnes

 

⭐️ Kami ajar anda cara dapatkan follower di Facebook

 

⭐️ Cara jadikan facebook anda ATM Machine, main FB je pun dapat buat duit

 

⭐️ Teknik copywriting santau untuk berniaga walaupun anda sebenarnya tak pernah menulis!

 

⭐️ FBAds jimat tetapi berkesan gila untuk meroketkan bisnes

 

⭐️ Bagaimana jawab PM customer supaya anda tak dapat β€˜blue tick’ sahaja atau customer krik krik

 

⭐️ Kami sediakan produk yang laku macam pisang goreng panas

 

⭐️ Kami sediakan group support

 

⭐️ Kami ajar cara membina team anda sendiri sehingga ada beribu ribu agent

 

⭐️ Kami ajar buat duit dan jana pendapatan dari mana mana saja dari serendah 2 angka sehingga 6-7 angka (ikut komitmen masing masing)

Dah bersedia untuk BINA BISNES IMPIAN anda? Jom sertai #SquadDrMaryam

 

Nak tak kami tunjukkan RAHSIA JUTAWAN DARI RUMAH?

Hai saya Dr Maryam Aziz dan saya sendiri bakal bimbing anda bagaimana untuk memulakan bisnes anda dari rumah dan mengubah hidup anda 180 darjah!

Dulu… saya juga seperti anda, dah langgar banyak dinding dan juga dah banyak ‘leburkan’ untuk yuran “Kepandaian” sehinggalah saya betul-betul labur duit untuk ilmu pada Mentor yg betul.

 

Saya bermula sebagai dropshipper sahaja untuk satu produk kesihatan. Saya berjaya

 

β˜‘οΈ rekrut lebih 1000 agent

β˜‘οΈ jualan kumpulan lebih 1 juta sebulan

β˜‘οΈ jana PENDAPATAN hampir RM 50,000 sebulan

 

Kemudian saya buat produk sendiri dan bangunkan jenama skincare Mary Jardin dari 0

 

 

β˜‘οΈ rekrut 6000 agent

β˜‘οΈ jualan tahun pertama 8 angka

β˜‘οΈ membangunkan bisnes TANPA PINJAMAN BANK

β˜‘οΈ bina kilang kosmetik bertaraf GMP sendiri di Alor Setar, Kedah

β˜‘οΈ bina HQ Mary Jardin dan Medispa berhampiran Lapangan Terbang Subang

β˜‘οΈ Masuk ke Guardian Pharmacy secara jemputan

 

 

Dan kini saya sedang membina jenama baru produk bayi Honey & Olive Baby yang menjana jualan 6 angka dalam 2 bulan pertama sahaja!

❎ Program ini TIDAK MENJANJIKAN anda akan jadi Jutawan tanpa usaha

 

❎ Program ini tidak boleh bantu mereka yang tidak mahu bertindak

 

❎ Program ini adalah spesifik untuk mereka yang mahu berniaga produk Dr Maryam kerana teknik marketing diolah khas dan tidak sesuai untuk produk lain

Program ini TIDAK SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI CIRI BERIKUT

❎ TAK SABAR – baru berniaga nak terus kaya

 

❎ TAK MAHU LALUI PROSES – Bisnes adalah proses. Anda perlu melalui proses tersebut untuk berjaya. Saya sendiri akan bantu anda melalui proses tersebut

 

❎ SUKA SALAHKAN ORANG – Saya suka membantu mereka yang bersungguh sungguh ingin dibantu. Jika anda suka salahkan orang lain, tolong jangan jadi mentee saya.

 

❎ TAK ADA MOTIVASI – Benda paling susah bagi saya adalah membantu mereka yang tidak ada motivasi sendiri untuk berjaya. Saya bukan pakar motivasi. Saya seorang business coach

 

❎ TIDAK MAHU BERTINDAK. Saya hanya boleh kongsikan ilmu dengan anda. Jika anda sendiri tidak mahu bertindak, tidak ada ilmu yang akan memberi manfaat kepada anda

 

❎ NAK HIDUP BIASA BIASA JE – Sesiapa yang masuk dalam radar saya wajib mahukan hdup luar biasa untuk dibantu. Jika anda sekadar nak biasa biasa je, anda boleh cari mentor lain

INI BUKAN AKADEMI BISNES AJAIB, HARINI JOIN ESOK SALE BERJUTA, TAPI INI ADALAH BIMBINGAN BISNES UNTUK ANDA BINA BISNES DARI RUMAH TANPA LANGGAR TEMBOK DAN LEBUR MODAL

We proudly present


AKADEMI #SquadDrMaryam
Akademi bisnes agent NO 1 di Malaysia!

Dah bersedia untuk BINA BISNES IMPIAN anda? Jom sertai #SquadDrMaryam

 

Nak kami tunjukkan RAHSIA JUTAWAN DARI RUMAH?

 

Hai saya Dr Maryam Aziz dan saya sendiri bakal bimbing anda bagaimana untuk memulakan bisnes anda dari rumah dan mengubah hidup anda 180 darjah!

Akademi bisnes online dengan bimbingan personal dari Dr Maryam sendiri

 

Yang bantu orang membina bisnes tanpa kos dari rumah!

4 Langkah Mudah!

 

1. Daftar dan bayar

2. Akses ke portal ASDM akan dihantar ke email anda

3. Anda juga akan diberikan link untuk join group telegram bersama Dr Maryam Aziz

4. Tukar FB Cover Photo HOB

 

 

ANDA BOLEH β€˜ENJOY’ BELAJAR’ DI ASDM selama mana anda masih berstatus #SquadDrMaryam.

 

Ilmu, video dan input baru akan sentiasa ditambah kedalam portal tersebut

 

Jika anda keluar dari team ini dan tidak menjalankan bisnes

 

#SquadDrMaryam, keahlian akan ditarik balik

Kenapa perlu join Akademi #SquadDrMaryam ni?

 

=======================

Portal bisnes online belajar melalui Video

Semua akan diberikan akses kepada portal yang mengandungi video bersiri. Anda tak perlu keluar rumah untuk tambah ilmu bisnes dan memulakan bisnes.

 

 

Yuran sekali sahaja

Selagimana anda masih kekal sebagai #SquadDrMaryam dan menjalankan bisnes disenaraikan bawah #SquadDrMaryam, anda akan dikekalkan dalam portal akademi. Walau bagaimanapun jika nada beralih ke bisnes lain, keahlian akan ditarik balik

 

Personal Touch

Semua akan dijemput masuk kedalam Telegram support group dimana Dr Maryam sendiri akan membimbing anda untuk memulakan bisnes

 

Bukan duduk saja

Program yang penuh dengan aktiviti dan praktikal yang mana peserta akan diberikan pelbagai task bukannya teori. Saya sangat suka berikan β€˜homework’

 

Tak tahu nak mula dari mana ambil Ejen

Dalam sesi ini anda akan diajar tentang apakah langkah-langkah awal sebelum mempunyai Ejen

 

Takut nak ambil Ejen

Permulaan saya dulu pun takut sebab risau jika tak boleh handle. Jadi anda akan diajar bagaimanakah untuk menguruskan Ejen.

 

Masalah Ejen TIDUR

Dulu… saya juga seperti anda. Sebab tu kami tahu…

Ini adalah perkara yang ramai orang alami. Di dalam sesi personal ini akan dikongsikan apakah teknik untuk memulakan bisnes tanpa kos dan bila waktu yang sesuai untuk ‘memBANGUNkan’ bisnes dengan kos.

Akademi squad Dr Maryam (ASDM) akan dapat :

 

1. Membina mindset betul untuk menjadi peniaga online yang berjaya

 

2. Membina personal branding dan follower di Facebook SERTA MERTA

 

3. Teknik rahsia mulakan bisnes sehingga mencecah 7 angka tanpa modal!

 

4. Teknik copywriting santau untuk peniaga online

 

5. Teknik close sale power sampai pelanggan tak sabar nak transfer bayaran SEKARANG

 

6. Mengenali potensi diri untuk berjaya luar biasa dalam bisnes tanpa stress

 

7. Bagaimana membina empayar bisnes besar walaupun hanya berbisnes secara part time.

 

8. Join support group 24 jam di telegram selama 90 hari

Berapa YURAN?

RM 2,997

 

TAPI

KHAS UNTUK ANDA, disebabkan saya nak sangat sangat bantu anda, saya berikan harga tak masuk akal iaitu RM 147 sahaja. (Apalah nilai ini jika anda boleh jana pendapatan 4-5 angka sahaja kan?

PROMO SPECIAL HARI INI SAHAJA!!!

 

Masukkan NO TELEFON anda sekarang untuk dapatkan KUPON surprise bonus pada

RM97 SAHAJA HARI INI