Sale!

Botanical Infused Baby Massage Oil (50ml)

(15 customer reviews)

RM27.90 RM9.90

Our luxurious jojoba, coconut and sunflower baby massage oil is boosted with infusion of lavender and calendula flowers. It is fragrance free thus perfect for sensitive newborns. It has an excellent aromatherapeutic effect that helps baby calm and have a well-rested sleep.

In stock

SKU: BMOF Category:

Our luxurious jojoba, coconut and sunflower baby massage oil is boosted with infusion of lavender and calendula flowers. It is fragrance free thus perfect for sensitive newborns. It has an excellent aromatherapeutic effect that helps baby calm and have a well-rested sleep.

15 reviews for Botanical Infused Baby Massage Oil (50ml)

  1. nursaidah nafisa che abdullah (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    saya suka guna as minyak rambut

  2. sensei akma (Verified Buyer)

    bau sangat menyenangkan dan menenangkan???? minyak mudah meresap ke dalam kulit.

  3. ummu safiah (Verified Buyer)

    Beli utk myk rmbut anak2. Bau wangi. Perasan tgn saya pun lembut bila pegang myk ni. Tgn sy kasar asalnya sbb ada ekzema di tgn. Tgn saya sensitif dgn minyak apa2.. jd gatal. Tp dgn myk ni, ok je. Lembut pula

  4. NURUL IZATI ABDUL RAUF (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    massage baby oil ni bukan sekadar minyak urut di badan anak, sapu kat rambut anak dan ibu nya sekali. best sangat. dah lam bau wangi, rambut pun lembut je.

  5. Syikkin hamid (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    bau wangi, saya sapu kat rambut anak.

  6. NURUL IZATI ABDUL RAUF (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  7. Lini Hob (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  8. Mashitah Mohd Farid (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Bau yang menyenangkan!

  9. Nor Zarina Anuar (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  10. Noraziza Muhammad (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Baru je 1st time beli product ni. Bg minyak ni sy guna utk urut baby and guna Kat rambut anak yg 1st. So far mcm ok. Masih on monitoring in case. Sbb before this byk dah guna minyak2 rambut anak tp naik rashes . But for this one so far ok.

  11. Nor (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Bau yg wangi dan tidak melekit. Recommended????????????

  12. Mashitah Mohd farid (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Sangat suka minyak ni..bau nya menenangkan n dah 2x beli.. harap seller jual minyak yg besar skit

  13. Sharifah (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  14. Hindun Abu Bakar (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Ini buat urut pun best..saya Akan bg myk ni pada tukang urut kalu nak urut saya..utk ank urut lps dia penat sgt main biasa Mandi ptg Tu.sapu sikit buat myk rambut..urut2 skt.kejap je tido.rasa relaks

  15. Zuraidah Z. (Verified Buyer)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    A gift.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *