Sale!

Honey Olive Baby Sensitive Skin Therapy Sample Kit

(82 customer reviews)

RM5.90 RM0.00

Out of stock

SKU: SSTT Category:

82 reviews for Honey Olive Baby Sensitive Skin Therapy Sample Kit

  1. Hanifah Syaifuddin

    Produk yang sangat bagus dan selamat digunakan oleh semua lapisan usia.

  2. Fatin Nabila

    Good

  3. SITI FATIMAH BINTI ISMAIL

    Saya nak cuba produk ni sbb saya yakin ia dapat membantu masalah kulit anak-anak saya yang sensitif.

  4. Wan najibah nasuha

    Starter kit bagi membantu masalah kulit sensitif kulit kering kegatalan akibat ezema

  5. Maisarah Hasan

    Saya suka

  6. Maisarah Hasan

    Saya suka produk ni

  7. Nurfarahin Faharudin

    Tak sabar nak try

  8. Syaerah Nasir

    the best product had i meet

  9. Aisyah Yahya

    nak cuba untuk anakkk yg kulit sensitipp. semoga serasii untuk anak saya ?

  10. Nurlyana Misran

    Good

  11. Puteri Ameera Saifullah

    Free tester

  12. puteri Taman

    Feeling excited to try it! Thank you. May Allah bless you.

  13. Nur Diyana Musa

    Excited untuk cuba

  14. Faridah Noor Mohamad

    mcm2 skin produk dah try just want to try this product suitable or not to my kids..

  15. Nor Hidayah Nor Azizi

    Semoga dgn tester kit ni..dpt membantu anak lelaki sy yg severe ekzema…

  16. Eykin Azharr

    Saya nk cuba produk nie.semoga serasi gn ank saya.

  17. Zalina Abu Lukman

    tk sbrnya nk dpt free tester ini utk mencuba…tq

  18. Nur Madihah Amir Ruddin

    Harap saya boleh cba produk ni untuk anak saya. Terima kasih

  19. Nurull Love

    I ❤️ to try it… Barakallahufik ?

  20. miss yana

    sangat excited

  21. nurul syafiqah

    Semoga bermanfaat kepada mereka yang menghadapi masalah kulit seperti eczema. Xsabar nak try!

  22. شبانا المنوره

    Tak sabar nak cuba.. terima kasih

  23. afinamiasarah

    Saya sangat suka jenama ini sbb bagus untuk baby dan owg dewasa

  24. miss yana

    taksabar nk cuba guna natural product

  25. ruhil hayati

    sgt suka produk ini ?

  26. aindbest

    Best

  27. Gee’z Zai

    Thank you! Harap ada rezeki untuk anak e saya dengan produk nii.. Aamiin..

  28. Nur Shafeeza

    Nak cuba utk anak kulit sensitif…harap serasi.

  29. Nur Frizana Farhana

    Nak cuba utk diri sndiri….. Seksa kulit sensitive ni

  30. Nor Azren Abu Bakar

    Eager to try due to good feedback. Hope suitable for my kids

  31. Nooryusmila Rosli

    Feeling excited to try

  32. miss yana

    free tester

  33. Nor Suryana

    I like it

  34. Nur Fattrisyah Balqis

    Saya nak guna produk ni untuk anak saya ,

  35. Sulizza mohammad

    Xsabar nak grab.. Tunggu siap2 da ni d web

  36. siti nuraisah

    Nak cuba produk baru utk kulit anak eczema..semoga serasi dgn anak..

  37. khalijahusna rosli

    eksited nak try untuk anak?

  38. Suhana Abdul Ghani

    Produk yg menggunakan bahan² yg berkualiti & bagus. Tak sabar nak guna untuk my baby

  39. Sakuraisa Nanie

    Nak cuba untuk eczema.insyaalah serasi dengan saya

  40. Nurul Asikin khairudin

    Good

  41. Khairul bariyah binti zalhadi

    Sy nk cube nnti serasi boleh beli

  42. Aisyah hazimi

    Anak 4 bulan excema..semoga allah bagi keserasian dgn produk ni

  43. Syahirah

    Kulit saya sensitif, excited nak try product ni

  44. syazana bt ramli

    xsabar nk cuba natural ni?

  45. Puteri Ameera Saifullah

    Tak sabar nak cuba

  46. Norizan Hashim

    Free tester

  47. Norizan Hashim

    Tak Sabar Nak Cuba..Terima Kasih..

  48. Mazidah

    Good

  49. Hidayah Hani

    Produk yang sangat berkualiti,selamat dan berpatutan.Love it!!

  50. Maslinda binti jantan

    Semoga kulit Ank2 sembuh dgn produk ni

  51. Maslinda binti jantan

    Moga kulit Ank2 sembuh

  52. Maslinda Linda

    Semoga kulit Ank2 pulih

  53. Mazidah Azali

    Good

  54. Fatin Ayuni Hanapi

    Nak cuba untuk masalah kulit kering anak..harap serasi

  55. Noor Amila Zahrin bt Zamani

    Produk terbaik untuk kulit bayi yg sensitif .

  56. noorul eliana binti musa

    Blum cuba dan ingin mencuba….
    Mudah-mudahan serasi dengan ank2…
    Aamiin…

  57. Bahirah Saad

    I will give feedback after use it

  58. Nor Atikah Halimin

    Good

  59. Nor Atikah Halimin

    ?

  60. Suniyah binti Asmuni

    Tak sabar nak cuba produk ni

  61. Nurmazidah yasmin

    Berminat nak try!

  62. BINTUL ‘AAQILAH SUHAIMI

    Natural product yang dinantikan

  63. Eyza Norizan

    Good for healthy ?

  64. Mardhiiyah Nazair

    Moga sesuai ngn kulit ank sy ..

  65. Fatin Syahirah Hamdan

    Tak sabar nak try ???

  66. Farhana Amran

    Tak sabar nk cuba untuk anakanda sy

  67. Kamariah bt abdul malik

    Tak sabar nak cuba . .

  68. Ayien Sahat

    Tak sabar nk cuba

  69. Norbaidah Shaharuddin (Verified Buyer)

    Saya suka produk natural !!

  70. Nadira Mn

    Nak try produk ni..

  71. Syazleen

    Feeling excited to try it.

  72. Nor Diyana Afandi

    Nak cube untuk anak. Semoga serasi

  73. Rohani bt Chuili

    best product

  74. Rohani bt Chuili

    harga mampu milik

  75. Rohani bt Chuili

    wangi

  76. Siti Ramiza Sahan

    Nak cuba
    Semoga berhasil untuk anak sy dgn izin Allah…

  77. Aiman Minyak Abd Kadir

    Tak sabar nak cuba sebab anak saya eczema

  78. Aiman Minyak Abd Kadir

    Tak sabar nak cuba anak eczema

  79. Al Hashim

    Tak sabar nak Cuba…harap2 anak serasi.

  80. Masjuniyati Shamsuddin

    Semuga saya dapat free tester. Cant wait

  81. Nurul Ambiya

    Semoga ada rezeki untuk anak saya Cuba…. Bismillah

  82. Shaliha Hassan

    Saya mahukan produk organik yang selamat untuk bayi saya yang ada ekzema.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *